За Nature Power

Nature Power Cosmetics (NPC) е основана през 2018 г. в гр. Кърджали, Южна България, като  ателие за бутиково производство на природна козметика. Това ателие се появи от изконната необходимост на всеки от нас, да се чувства комфортно в собствената си кожа, докато се опитва да се справи с проблемите на забързаното си всекидневие.

Продуктите на NPC не съдържат консерванти. Не използваме ароматизатори, нито стабилизатори. Всичко, което ще намерите в опаковките с нашето лого, е комбинация от чисти природни масла, доставени от сертифицирани производители.

Нашите продукти не се тестват върху животни и това няма да се промени. Силно вярваме, че няма логично морално оправдание за използване на животни в тестове и експерименти.

Без консерванти

Без ароматизатори

Без стабилизатори

Без тестове върху животни

NPC няма серийно производство. Това също няма да се промени. Всеки продукт е единичен и се произвежда по поръчка. Държим да останем ателие, защото не се стремим да предлагаме просто козметика. Ние от NPC силно вярваме, че истински ценните неща винаги са семпли, елегантни и достъпни. В този ред на мисли, не можете да използвате нашите продукти, ако първо не се научите да обичате себе си. И не е нужно да се вписвате в конвенционалните представи за красота и съвършенство, за да обикнете личността, която виждате всяка сутрин в огледалото.

Продуктите на NPC не са необходимост. Прекрасно можете да живеете и без тях. Тук сме за всички онези, които умеят да се радват на малките неща от живота. Искаме всеки наш клиент да се почувства специален и единствен, без значение кой е, какъв е и откъде е.

Nature Power Cosmetics предлага друга гледна точка – може би твърде различна от вашата. Това сме ние.